Schmidt und CO. Kft. - Baksa

Schmidt und Co. Kft. (Baksa)

Képek az elkészített projektről

Schmidt und CO. Kft. - Baksa
Schmidt und CO. Kft. - Baksa

A projektről

Készítés ideje: 2006. 04. 26.

Prémium csomagunkat készítettük el a baksai székhelyű Schmidt und CO. Kft.-nek. A SCHMIDT und CO. Kft. Gyógynövényüzemünk a Dunántúl déli részén, a horvát-magyar határhoz közel, 20 km-re Pécstől, a Dráva menti, gyógynövényekben gazdag Ormánság közelében található. A cég családi vállalkozásként 1997 óta foglalkozik gyógy- és fűszernövények termesztésével, gyűjtésével, felvásárlásával, elsődleges feldolgozásával, kereskedelmével, továbbá Melius márkanév alatt mono- és keverékteák csomagolásával és forgalmazásával. Schmidt József, a cég ügyvezetője, agrármérnökként már ez előtt is évtizedes tapasztalatra tett szert ebben az ágazatban.

Vissza a referenciákhoz

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Arra törekszünk, hogy sikeres, eredményekre épülő hosszú távú kapcsolatot hozzunk létre ügyfeleinkkel. Írja le elképzeléseit, céljait és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés után

  • E-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot
  • Összeállítunk Önnek egy ingyenes, kötelezettségektől mentes ajánlatot, mely tartalmazni fog minden megbeszélt és szükséges funkciót, modult a webáruház elkészítéséhez.
  • Pontos árakat írunk, ahol nincsenek rejtett, később felbukkanó költségek

Hívjon, vagy írjon nekünk bátran és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!