Divattal, oktatással és reklámmal foglalkozó cég vezetőjeként több honlapot is üzemeltetünk, melyeknél a gyorsaság és a rugalmasság előfeltétel ahhoz, hogy tetszetős formában megjelenjünk az interneten is. Többéves közös munkánk során a Netforttal ebben találtunk egymásra: minden ötletet, kérdést, módosítást hamar tudunk kezelni és tökéletes minőséget kapunk a cégtől.
Szűr Krisztina - fashionet.hu, multistyle.hu, worldofstyle.hu
Köszönöm a bizalmukat, amely alapján a cégemet Önöknek bemutatva egy olyan képet, internetes megjelenést hoztak létre, amellyel a szolgáltatásunk színvonalát, és kínálatát hitelesen tükrözi az elkészült weboldal. A munkakapcsolatunk hozzásegített ahhoz, hogy a kialakult képet folyamatosan fejlesszük, melyhez Önök a rugalmasságuk nyomán rendelkezésemre állnak.
Gyenis Tamás, Property Manager - Generálcentrum Kft.
Tavaly ősszel érlelődött meg a gondolat, hogy a megújuló meddőségi központunknak szüksége lenne a minőségi betegellátás keretében egy interaktív honlapra. Mivel a teamünk minden tagja egészségügyben dolgozik, nem sok hozzáértésünk volt a témához. Elképzeléseink voltak, hogy mit szeretnénk, és a Netfort csapata volt, aki az álmunkat megvalósította. Igazi csodatévők, hihetetlen munkát végeztek. Az időpontokat tartva és a kívánságokat, amelyek menet közben folyamatosan jöttek, figyelembe véve. Minden szempontból meg vagyunk maximálisan elégedve a kreatív, precíz, jó minőségű munkával, amelyet elérhető áron kaptunk meg. Köszönjük a segítséget a leendő anyukák nevében is, akik így már könnyen megtalálnak minket.
Gödöny Krisztina – PTE Meddőségi Központ
A Netfortot új, a mai követelményeknek megfelelő honlapunk elkészítésekor ismertük meg. Hamar "egy hullámhosszra" kerültünk és olyan honlapot készítettek, amely csak úgy vonzza a megrendelőket. Többen – saját bevallásuk szerint – azért minket választottak, mert nagyon megtetszett nekik a honlapunk. Ezen felbuzdulva fejlesztettük cégünket, a Netfort még egy sikeres honlapot készített számunkra és most folyik további 18 honlap kialakítása. Munkájukat nagy szakértelemmel, odafigyeléssel és törődéssel végzik. Bármikor, bármilyen kérdéssel-kéréssel keresem őket, mindig "képben vannak" és segítőkészen válaszolnak, hamar megoldják a feladatokat. Az ő kiváló munkájuk nélkül mi sem tartanánk itt. Ez úton is köszönjük!
Fenyvesi Gyöngyi, ügyvezető, okl. szakfordító, Kaliban Fordítóiroda Pécs
Nagyon elégedett vagyok az Önök munkájával, erre a honlapra sokkal nagyobb az érdeklődés, mint a régire.
Várszegi József - horgaszbolt-baja.hu webáruház
Az előttem szólókhoz hasonlóan csupa jót tudok írni a Netfort csapatáról! A vállalt határidőn belül, korrekt áron kiváló munkát végeztek. A folyamatosan kaptunk információt a lap készítésének menetéről, valamint most mikor már működik az oldalunk is sok segítséget kapunk. A minőség pedig? Szuper! Köszönöm a munkájukat!
Dr. Müller Pozsonyi Kincső - Dél-Kincsei Kft.
A honlapom nagyon szép és áttekinthető, minden úgy van ahogy szerettem volna. ELÉGEDETT VAGYOK!!!
Horváth Erzsébet ügyvezető - Loncena Pec d.o.o.
Az oldal nagyon jól sikerült, elégedettek vagyunk vele.
Sipeki József – M+S Mérnök és Adótanácsadó Iroda Kft.
Hozzáértő, segítőkész, pontos és gyors munkát végeznek. Maximálisan meg vagyunk elégedve. Csak ajánlani tudjuk Őket.
Lábodi Attila - Beck Tetőszerviz Kft.
A Kapos Járműgyártó és Javító Zrt. a járműalkatrész-kereskedelem területén működő vállalkozás. 2010 második negyedévében fogalmazódott meg a gondolat a társaság vezetésében, hogy egy önálló internetes áruházat indítsunk. Több ajánlattevővel tárgyaltunk, majd a referenciák megtekintése után, az árajánlat alapján a Netfort Bt. mellett döntöttünk. A közös munka az első találkozást követően gördülékenyen, pontosan működött. A fejlesztés során a Netfort Bt. felajánlott néhány lehetőséget a működtetésre és a megjelenítésre vonatkozóan, de a saját elképzeléseinket is tökéletesen megvalósította. A határidőket pontosan betartották, minden jelzésünkre azonnal reagáltak, a kéréseinket rögtön teljesítették. A vállalt feladatot határidőre teljesítették. Mivel az általuk nyújtott szolgáltatás maradéktalanul megfelelt az elvárásainknak, a vállalkozásnál rendeltük meg az új domain nevet és a tárhely szolgáltatást is.
Tamás László kereskedelmi igazgató - Kapos Járműgyártó és Javító Zrt.
Mi több weblapot is készíttettünk velük és mindig meg voltunk elégedve a munkájukkal. Az igényünknek megfelelő, modern oldalak készültek és maximálisan figyelembe vették a kéréseinket, elképzeléseinket, de mindig adtak jó ötleteket, tanácsokat is. A munkáik kreatívak, legyen az az oldal megjelenése, vagy akár logó tervezés. Még további weboldalakat fogunk készíttetni velük a közeljövőben.
Pető Roland - PLAY Nyelviskola
A Netfort Facebook alkalmazásokat készített a Helen Doron gyerekangol részére, jó áron, pontosan és jó sok forgalmat hoztak az oldalra. Köszönjük Netfort!
Varga Katrin - Helen Doron marketing
A második cégünk weboldalát is teljesen természetesnek gondoltuk, hogy a Netfort-tal készítettjük el hiszen a gyors, rugalmas és rendkívül ügyfélbarát hozzá állás valamint a halandók számára is érthető IT megoldásokkal óriási terhet vettek le a vállunkról. Remek weboldalt készítettek nekünk, amit ügyfeleink is szeretnek a sokszor mobilról használt keresések a könnyű, átlátható használat miatt. Köszönjük Srácok!
Zacsovics Imre, ügyvezető - Veresifuto.hu
Végre rátaláltunk egy olyan szolgáltatóra, aki a weblap elkészülte után is folyamatos segítséget nyújt, igényeinket, kívánságainkat figyelembe veszi. Munkájukra a profizmus jellemző.
Puskásné Horváth Éva - Mozsgó Önkormányzata
Sokáig kerestem a megfelelő partnert honlapunk elkészítéséhez és nem bántam meg, hogy a Netfort Bt mellett döntöttem. Egy jó ár érték arányt képvisel a többi, általam megkeresett vállalkozáshoz képest, és nem utolsósorban a kapott eredménnyel maradéktalanul elégedett vagyok, amit ebből a tevékenységi körből ki lehet hozni az maximálisan sikerült. Továbbá az egész munkafolyamat rendkívül gördülékenyen lezajlott.
Ambrus Gábor résztulajdonos - Ambrus-gép Kft.
Ha Facebook applikációt szeretnél nyugodt szívvel ajánlom a Netfort Bt.-t, mert megbízhatóak, gyorsak, és tudják miről beszélnek! A kommunikáció rugalmas volt, és az ígért határidőre a megbízás elkészült, nem utolsó sorban megfizethető áron. A jövőben minden bizonnyal fogunk még együtt dolgozni!
Szilfai Ágnes - Picur Rádió
A Netfortnak köszönhetően nem csak ugrásszerűen nőtt a látogatottságunk hanem az új design és új megoldások megkönnyítik Webshopunk működését. Nagyon korrekt srácok, bármikor bármivel lehet őket ”zaklatni”. Precíz és igényes a munkájuk és a határidőkhöz is remekül alkalmazkodnak. Köszönjük hogy hozzájárultak cégünk fejlődéséhez!
Tóth Zoltán - Tok-shop.hu webáruház
- ár és érték arány kiváló - honlapomat készítettétek, ami számomra pozitív az a gyorsaság volt, valamint az, hogy saját magam is könnyedén kezelhetem a honlapomat. - sok jelentkezőm a jóga és az önvédelmi foglalkozásokra a honlapon keresztül történt, vagyis látom, hogy sok "keresőnél" jól működik a honlapom.
Szanó Joe - jeszun.hu
A Netfortban egy teljesen korrekt partnert ismertünk meg, mindent időben és reális áron készítettek el nekünk. Rengeteg ötlettel és útmutatással segítették a webáruházunk kialakulását, amivel azóta is maximálisan elégedettek vagyunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Netfortot, aki igényes és jól működő webáruházat szeretne.
Fogarassy Bálint - olcsoszaniter.hu
A Kaposvári Villamossági Gyár a hazai villamosipar meghatározó beszállítója. Régi honlapunk teljes megújítását több vállalkozó versenyeztetése (referenciák, előzetes designtervek és árak alapján) után bíztuk a Netfortra. Az új honlap elkészítése folyamán szinte napi kapcsolatban voltunk és a design kialakításában is nagy segítségünkre voltak. Elképzeléseinket ötleteikkel, javaslataikkal kiegészítve modern, felhasználóbarát honlapunk lett. A tartalomszerkesztő és a termékmenedzser modul használatát a helyszínen oktatták a honlap frissítésével, kezelésével megbízott szakembereinknek, így naprakész információt tudunk nyújtani a cégünk, termékeink, szolgáltatásaink iránt érdeklődők részére. A honlapunk utángondozása, esetleges változtatások is gördülékenyen történnek a Netfort rugalmasságának és gyorsaságának köszönhetően. Bátran merem ajánlani őket.
Réti Péter minőség- és környezetirányítási vezető - KVGY Kft.
Az első találkozástól a mai napig maximálisan elégedett vagyok. Szakmailag és emberileg a maximumot nyújtják. Csak így tovább.
Monori Tamás - taxi900.eu
A Hungaro Energy Kft. országos földgáz értékesítési tevékenységet végez, ezért fontos, hogy a partnereink és a potenciális vevőink interneten keresztül is elérhessenek bennünket. A Netfort által megvalósított weblapunk tükrözi a társaságunk ügyfélközpontúságát. Elősegíti, hogy könnyen és gyorsan információkat kapjanak a látogatók a Hungaro Energy Kft-ről, a hatályos gázipari jogszabályokról, energetikai hírekről és ha felkeltettük az érdeklődésüket, akkor a weblapunkon keresztül ajánlatot kérjenek. Ezúton is köszönjük a Netfort hasznos javaslatait, rugalmasságát és a rendelkezésre állást, amivel támogatják az üzleti tevékenységünket.
Szűcs Andrea értékesítési vezető - Hungaro Energy Kft.
Az év elején határozta el a HM Kaszó Zrt., hogy a régi és kicsit sem felhasználóbarát holnapját egy új, sokkal profibb, látványosabb és legfőképpen sokkal vendégközpontúbb weblapra cseréli. Az igény elsősorban a hotel részéről merült fel, ugyanis honlapunkat főleg a vadászház vendégei keresik fel. Ehhez kerestünk partnereket. A leginkább hozzáértő kollégánkat, az informatikusunkat kértük meg, hogy keressen számunkra weblap-szerkesztő vállalkozást. A korábbi referenciák és szakmai tapasztalatok alapján ő a Netfort Bt-t ajánlotta számunkra. Árajánlatot kértünk tőlük és az alapján gyorsan elhatároztuk, hogy versenyképes áraik miatt nemcsak a hotel weboldalát, hanem az egész Erdőgazdaság honlapját meg fogjuk újítani. Gyors munkát követően idén márciusban immár egy egységes szerkezetű, új holnap készülhetett el, mely sok fotóval, aktuális hírekkel, on-line foglalási lehetőséggel már napi kapcsolatban állhat vendégeivel.
Dr. Varga Hajnalka üdülési és marketing osztályvezető - HM Kaszó Zrt.
Évekkel ezelőtt találtam rá ismerős révén a Netfort-ra. Weboldalamat rájuk is bíztam: www.bodocsilla.hu Profizmusuk miatt az új fitnesz termem honlapját is ők készítettk: www.e-fitnesscentrum.hu A weboldalak magukért beszélnek. Ajánlom mindenkinek!
Bödő Csilla Európa- és 3x Világbajnok
Egy rossz tapasztalat után találtam rá a Netfort-ra, ennek még nincs egy éve. Olyan jól sikerült megvalósítaniuk az elképzelésemet, hogy azóta 13 új honlapot készítettek cégemnek és ezzel még nincs vége. A határidők tartása, a felmerülő problémák kreatív és villámgyors megoldása, jó együttműködés jellemzi üzleti kapcsolatunkat. Az eredmény: több ezer látogató, folyamatosan jelentkező új üzleti partnerek, növekvő bevétel. Szolgáltatót nem szívesen ajánlok, de őket: bátran és jó szívvel!
Gellén Nóra - Az Imami franchise tulajdonosa
Egy ismerősöm ajánlotta a Netfortot és a mai napig örülök neki, hogy őket választottam. Honlapom elkészítésénél minden apró részletet megbeszéltünk és a kész weboldal ennek megfelelően pontosan olyan lett, amilyet elképzeltem. Abszolút megbízhatóak, precízek és nem utolsó sorban korrekt áron dolgoznak. Bárkinek bátran ajánlom őket.
Pelcz Tamás, ügyvezető - Gledicia Bt.
Jó ideje kerestem a megfelelő partnert honlapom elkészítéséhez és nem bántam meg, hogy a Netfort Bt-t választottam, hiszen a legtöbb honlapkészítő céggel szemben nagyon jó áron kaptam meg azt a szolgáltatást, amire szükségem volt a weboldallal kapcsolatosan. A közös munka gördülékenyen működött nem akarták saját elképzelésüket rám erőltetni és azóta is bármilyen kérdésem merül fel, bátran fordulhatok a Netfort munkatársaihoz. Köszönöm!
Brunner Adrienn - Brunner Fotó