2015-ben megkerestük a NETFORT-ot, hogy készítsenek egy kamionos honlapot. Szinte az első megbeszélés után tökéleteset alkottak! Jobb lett, mint amit mi elképzeltünk! Kreatívak, gyorsan, jól dolgoznak. Azóta is töretlen az együttműködés, ha változtatásra van szükség azonnal elvégzik azt.
Szabó Nelli, Kis András - Kisaetr.hu
Divattal, oktatással és reklámmal foglalkozó cég vezetőjeként több honlapot is üzemeltetünk, melyeknél a gyorsaság és a rugalmasság előfeltétel ahhoz, hogy tetszetős formában megjelenjünk az interneten is. Többéves közös munkánk során a Netforttal ebben találtunk egymásra: minden ötletet, kérdést, módosítást hamar tudunk kezelni és tökéletes minőséget kapunk a cégtől.
Szűr Krisztina - fashionet.hu, multistyle.hu, worldofstyle.hu
Sokáig kerestem a megfelelő partnert honlapunk elkészítéséhez és nem bántam meg, hogy a Netfort Bt mellett döntöttem. Egy jó ár érték arányt képvisel a többi, általam megkeresett vállalkozáshoz képest, és nem utolsósorban a kapott eredménnyel maradéktalanul elégedett vagyok, amit ebből a tevékenységi körből ki lehet hozni az maximálisan sikerült. Továbbá az egész munkafolyamat rendkívül gördülékenyen lezajlott.
Ambrus Gábor résztulajdonos - Ambrus-gép Kft.
Köszönöm szépen elégedett vagyok a szolgáltatással, profi munka. Több cégtől is kértem árajánlatot, de vagy túl magas volt az ár amit kaptam vagy egyáltalán nem tudták megoldani azt amit kértem ezért is választottam a Netfort csapatát.
Bányász Tibor (hu-go.ru)
- ár és érték arány kiváló - honlapomat készítettétek, ami számomra pozitív az a gyorsaság volt, valamint az, hogy saját magam is könnyedén kezelhetem a honlapomat. - sok jelentkezőm a jóga és az önvédelmi foglalkozásokra a honlapon keresztül történt, vagyis látom, hogy sok "keresőnél" jól működik a honlapom.
Szanó Joe - jeszun.hu
A honlapom nagyon szép és áttekinthető, minden úgy van ahogy szerettem volna. ELÉGEDETT VAGYOK!!!
Horváth Erzsébet ügyvezető - Loncena Pec d.o.o.
Egyedi fejlesztésű webáruház készítésével bíztuk meg a Netfort Bt-t, mely a különböző terméktípusok bemutatása és árusítása mellett a kávéval/kávézással kapcsolatos információk megjelenítését is magába foglalta. A munka során a cég csapata végtelen türelemmel és hozzáértéssel oldotta meg az elképzeléseink megjelenítését, és kiváló ötletekkel állt elő a problémák megoldására. Az elkészült webshoppal nagyon elégedettek vagyunk, és köszönjük a cég munkáját!
Kovács Katalin, ügyvezető igazgató
Jó ideje kerestem a megfelelő partnert honlapom elkészítéséhez és nem bántam meg, hogy a Netfort Bt-t választottam, hiszen a legtöbb honlapkészítő céggel szemben nagyon jó áron kaptam meg azt a szolgáltatást, amire szükségem volt a weboldallal kapcsolatosan. A közös munka gördülékenyen működött nem akarták saját elképzelésüket rám erőltetni és azóta is bármilyen kérdésem merül fel, bátran fordulhatok a Netfort munkatársaihoz. Köszönöm!
Brunner Adrienn - Brunner Fotó
Az előttem szólókhoz hasonlóan csupa jót tudok írni a Netfort csapatáról! A vállalt határidőn belül, korrekt áron kiváló munkát végeztek. A folyamatosan kaptunk információt a lap készítésének menetéről, valamint most mikor már működik az oldalunk is sok segítséget kapunk. A minőség pedig? Szuper! Köszönöm a munkájukat!
Dr. Müller Pozsonyi Kincső - Dél-Kincsei Kft.
Az oldal nagyon jól sikerült, elégedettek vagyunk vele. Hozzáértő, pontos, gyors és szép munkát végeztek, korrekt áron. Maximálisan meg vagyunk elégedve. Csak ajánlani tudjuk Őket.
Fadgyas Attila - Görgeteg Község Polgármestere
Hozzáértő, segítőkész, pontos és gyors munkát végeznek. Maximálisan meg vagyunk elégedve. Csak ajánlani tudjuk Őket.
Lábodi Attila - Beck Tetőszerviz Kft.
Az oldal nagyon jól sikerült, elégedettek vagyunk vele.
Sipeki József – M+S Mérnök és Adótanácsadó Iroda Kft.
Hosszú évek óta dolgozunk együtt. A Netfort munkájának köszönhetően oldalaink a legfontosabb keresőszavakra első helyen állnak a Google keresőjében. Pontosan, megbízhatóan dolgoznak és ami a legfontosabb, produkálják az eredményt. Nagyon megbízható, profi csapat, csak ajánlani tudjuk őket.
Dr. Fekete Zsolt, tulajdonos - Sasszemklinika.hu
A Netfort Facebook alkalmazásokat készített a Helen Doron gyerekangol részére, jó áron, pontosan és jó sok forgalmat hoztak az oldalra. Köszönjük Netfort!
Varga Katrin - Helen Doron marketing
Több fejlesztő céget megkerestem, mielőtt a Netfortra esett a választás, és nem csalódtam. A több hetes előkészítés és egyeztetés után (lévén nem szokványos webshop funkciókról volt szó), korrekt munkát végzett a fejlesztő csapat. Folyamatos egyeztetés volt a fejlesztés alatt, minden kérésre nyitottak voltak, melyekre szuper megoldásokat találtak. Csak ajánlani tudok őket!
Keresztessy Gábor, ügyvezető - Ker-Optika Kft.
Tavaly ősszel érlelődött meg a gondolat, hogy a megújuló meddőségi központunknak szüksége lenne a minőségi betegellátás keretében egy interaktív honlapra. Mivel a teamünk minden tagja egészségügyben dolgozik, nem sok hozzáértésünk volt a témához. Elképzeléseink voltak, hogy mit szeretnénk, és a Netfort csapata volt, aki az álmunkat megvalósította. Igazi csodatévők, hihetetlen munkát végeztek. Az időpontokat tartva és a kívánságokat, amelyek menet közben folyamatosan jöttek, figyelembe véve. Minden szempontból meg vagyunk maximálisan elégedve a kreatív, precíz, jó minőségű munkával, amelyet elérhető áron kaptunk meg. Köszönjük a segítséget a leendő anyukák nevében is, akik így már könnyen megtalálnak minket.
Gödöny Krisztina – PTE Meddőségi Központ
A Kaposvári Villamossági Gyár a hazai villamosipar meghatározó beszállítója. Régi honlapunk teljes megújítását több vállalkozó versenyeztetése (referenciák, előzetes designtervek és árak alapján) után bíztuk a Netfortra. Az új honlap elkészítése folyamán szinte napi kapcsolatban voltunk és a design kialakításában is nagy segítségünkre voltak. Elképzeléseinket ötleteikkel, javaslataikkal kiegészítve modern, felhasználóbarát honlapunk lett. A tartalomszerkesztő és a termékmenedzser modul használatát a helyszínen oktatták a honlap frissítésével, kezelésével megbízott szakembereinknek, így naprakész információt tudunk nyújtani a cégünk, termékeink, szolgáltatásaink iránt érdeklődők részére. A honlapunk utángondozása, esetleges változtatások is gördülékenyen történnek a Netfort rugalmasságának és gyorsaságának köszönhetően. Bátran merem ajánlani őket.
Réti Péter minőség- és környezetirányítási vezető - KVGY Kft.
Nagyon elégedett vagyok az Önök munkájával, erre a honlapra sokkal nagyobb az érdeklődés, mint a régire.
Várszegi József - horgaszbolt-baja.hu webáruház
Az első találkozástól a mai napig maximálisan elégedett vagyok. Szakmailag és emberileg a maximumot nyújtják. Csak így tovább.
Monori Tamás - taxi900.eu
Bővíthető, dinamikus honlap, közösségi elérésekkel. Interaktív kommunikáció olvasó és tartalomszerkesztő közt. Ezeket vártuk el egy olyan cégtől, amely képes gyorsan, kiváló színvonalon szolgáltatni a piacon. Erre vállalkozott velünk a Netfort Bt. Szerintem jól döntöttünk.
Kraft-Hosszú Ildikó ügyvezető igazgató - Lokátor Hírműhely Kft.
Mi több weblapot is készíttettünk velük és mindig meg voltunk elégedve a munkájukkal. Az igényünknek megfelelő, modern oldalak készültek és maximálisan figyelembe vették a kéréseinket, elképzeléseinket, de mindig adtak jó ötleteket, tanácsokat is. A munkáik kreatívak, legyen az az oldal megjelenése, vagy akár logó tervezés. Még további weboldalakat fogunk készíttetni velük a közeljövőben.
Pető Roland - PLAY Nyelviskola
A Netfort által megvalósult weboldalunk tükrözi az Egyesület turistaközpontúságát. Könnyen és gyorsan információ szerezhető az Egyesületről, a városról és annak látnivalóiról és a legújabb hírekről, eseményekről. Határidőn belül, korrekt, pontos, áttekinthető munkát kaptunk, a minősége pedig tökéletes. A készítők munkáját rugalmasság és kreativitás jellemzi. Elégedettek vagyunk az eredménnyel.
Szigetvári”Zrínyi 1566” Turisztikai Egyesület
Köszönöm a bizalmukat, amely alapján a cégemet Önöknek bemutatva egy olyan képet, internetes megjelenést hoztak létre, amellyel a szolgáltatásunk színvonalát, és kínálatát hitelesen tükrözi az elkészült weboldal. A munkakapcsolatunk hozzásegített ahhoz, hogy a kialakult képet folyamatosan fejlesszük, melyhez Önök a rugalmasságuk nyomán rendelkezésemre állnak.
Gyenis Tamás, Property Manager - Generálcentrum Kft.
A Netfortban egy teljesen korrekt partnert ismertünk meg, mindent időben és reális áron készítettek el nekünk. Rengeteg ötlettel és útmutatással segítették a webáruházunk kialakulását, amivel azóta is maximálisan elégedettek vagyunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Netfortot, aki igényes és jól működő webáruházat szeretne.
Fogarassy Bálint - olcsoszaniter.hu
A Hungaro Energy Kft. országos földgáz értékesítési tevékenységet végez, ezért fontos, hogy a partnereink és a potenciális vevőink interneten keresztül is elérhessenek bennünket. A Netfort által megvalósított weblapunk tükrözi a társaságunk ügyfélközpontúságát. Elősegíti, hogy könnyen és gyorsan információkat kapjanak a látogatók a Hungaro Energy Kft-ről, a hatályos gázipari jogszabályokról, energetikai hírekről és ha felkeltettük az érdeklődésüket, akkor a weblapunkon keresztül ajánlatot kérjenek. Ezúton is köszönjük a Netfort hasznos javaslatait, rugalmasságát és a rendelkezésre állást, amivel támogatják az üzleti tevékenységünket.
Szűcs Andrea értékesítési vezető - Hungaro Energy Kft.
Elég volt egy alkalommal személyesen találkoznunk, -pedig a szociológia elég speciális terület -​ és sikerült maximálisan olyanra megalkotni a honlapot amilyenre szerettem volna, és ami méltó a tudományhoz. Ennek oka talán, hogy a készítő időt szánt arra, hogy megismerje a szociológiát, és kicsit engem is.Tökéletesen működik az e-mailen történő kommunikáció. Kapcsolatunk a honlap elkészültével sem szakadt meg, bármikor lehet kérdésem, változtatási igényem, a válasz és a módosítás is gyorsan megtörténik. Nagyon szeretem a honlapom és a visszajelezésekből az derül ki, hogy másoknak is tetszik. Jó velük dolgozni, bátran ajánlom a NETFORT csapatát bárkinek, aki színvonalas, igényes munkát vár el!
Szabó Nelli
Évek óta dolgozunk sikeresen együtt a Netforttal. Nagyra értékelem bennük, hogy a szakmai megfelelés mellett cégünk sajátosságait is figyelembe véve oldják meg a felmerülő problémákat, feladatokat. Rendkívül elégedettek vagyunk szakmai tudásukkal és hozzáállásukkal egyaránt. Együttműködésünk gördülékeny a folyamatos kapcsolattartásnak, ügyfélközpontú szemléletnek és megbízhatóságuknak köszönhetően.
Szekeresné Csapi Krisztina, marketing manager - Bársony Orvos-Esztétika
Végre rátaláltunk egy olyan szolgáltatóra, aki a weblap elkészülte után is folyamatos segítséget nyújt, igényeinket, kívánságainkat figyelembe veszi. Munkájukra a profizmus jellemző.
Puskásné Horváth Éva - Mozsgó Önkormányzata
A Netfortot új, a mai követelményeknek megfelelő honlapunk elkészítésekor ismertük meg. Hamar "egy hullámhosszra" kerültünk és olyan honlapot készítettek, amely csak úgy vonzza a megrendelőket. Többen – saját bevallásuk szerint – azért minket választottak, mert nagyon megtetszett nekik a honlapunk. Ezen felbuzdulva fejlesztettük cégünket, a Netfort még egy sikeres honlapot készített számunkra és most folyik további 18 honlap kialakítása. Munkájukat nagy szakértelemmel, odafigyeléssel és törődéssel végzik. Bármikor, bármilyen kérdéssel-kéréssel keresem őket, mindig "képben vannak" és segítőkészen válaszolnak, hamar megoldják a feladatokat. Az ő kiváló munkájuk nélkül mi sem tartanánk itt. Ez úton is köszönjük!
Fenyvesi Gyöngyi, ügyvezető, okl. szakfordító, Caliban Bt.
A Netfortnak köszönhetően nem csak ugrásszerűen nőtt a látogatottságunk hanem az új design és új megoldások megkönnyítik Webshopunk működését. Nagyon korrekt srácok, bármikor bármivel lehet őket ”zaklatni”. Precíz és igényes a munkájuk és a határidőkhöz is remekül alkalmazkodnak. Köszönjük hogy hozzájárultak cégünk fejlődéséhez!
Tóth Zoltán - Tok-shop.hu webáruház
"Rugalmasság - megbízhatóság" ez jellemzi a Netfort csapatát. Céges oldalunk elkészítésével bíztam meg őket, miután webshopunkat elkészítették. Precíz, gyors munkát végeztek. Kívánalmaknak megfelelő, jól áttekinthető, designban és használhatóságban mai követelményeknek megfelelő céges oldalt hoztak létre. Minden kérést, felvetést rugalmasan kezeltek. Egyszóval jó munkát végeztek!
Keresztessy Gábor, ügyvezető - Ker-Optika Kft.
Hosszú évek óta dolgozunk együtt. A Netfort munkájának köszönhetően oldalaink a legfontosabb keresőszavakra első helyen állnak a Google keresőjében. Pontosan, megbízhatóan dolgoznak és ami a legfontosabb, produkálják az eredményt. Nagyon megbízható, profi csapat, csak ajánlani tudjuk őket.
Dr. Fekete Zsolt, tulajdonos - Sasszemklinika.hu
Köszönettel tartozunk a cégnek, hogy tartotta bennünk a lelket és jó ötleteket adott, amikor megakadtunk a munkában. Bizonyára többen járnak ugyanígy, hiszen keserves és maratoni küzdelem egy laikusnak egy jó weboldal kialakítása. Az együttes munka eredményeként sikerült egy európai színvonalú weblapot csinálni, nagyon hálásak vagyunk a türelmükért és a profizmusukért. Ajánlom a céget azoknak, akik szeretnek korrekt, pontos, felkészült csapattal együtt dolgozni.
Császár Gabriella - Hamrónia Szépségszalon Pécs, Matis délnyugat-magyarországi területi vezetője
Évekkel ezelőtt találtam rá ismerős révén a Netfort-ra. Weboldalamat rájuk is bíztam: www.bodocsilla.hu Profizmusuk miatt az új fitnesz termem honlapját is ők készítettk: www.e-fitnesscentrum.hu A weboldalak magukért beszélnek. Ajánlom mindenkinek!
Bödő Csilla Európa- és 3x Világbajnok
A Netfort honlap készítési munkájával teljes mértékben meg vagyunk elégedve. A honlap elkészítésénél mai kor elvárásait, a modern megjelenést, a sokrétű elérhetőséget (mobil eszközről történő elérhetőséget is) szem előtt tartják. A honlap korrekten, a megbeszéltek szerint, gyorsan elkészült, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki honlap készítést tervez!
Börcsök Zoltán, ügyvezető - Alinea 2000 Kft.
Ha Facebook applikációt szeretnél nyugodt szívvel ajánlom a Netfort Bt.-t, mert megbízhatóak, gyorsak, és tudják miről beszélnek! A kommunikáció rugalmas volt, és az ígért határidőre a megbízás elkészült, nem utolsó sorban megfizethető áron. A jövőben minden bizonnyal fogunk még együtt dolgozni!
Szilfai Ágnes - Picur Rádió
A Netfort azt adta, amit ígért. Maximálisan meg vagyunk elégedve az általuk végzett munkával. Segítőkész, gyors és profi csapat. Ajánljuk mindenkinek, akinek fontos az, hogy jó áron, profi munkát kapjon! Köszönjük szépen a színvonalas honlapunkat!
Erdei Nikolett, marketing vezető - NQS Consulting
Egy rossz tapasztalat után találtam rá a Netfort-ra, ennek még nincs egy éve. Olyan jól sikerült megvalósítaniuk az elképzelésemet, hogy azóta 13 új honlapot készítettek cégemnek és ezzel még nincs vége. A határidők tartása, a felmerülő problémák kreatív és villámgyors megoldása, jó együttműködés jellemzi üzleti kapcsolatunkat. Az eredmény: több ezer látogató, folyamatosan jelentkező új üzleti partnerek, növekvő bevétel. Szolgáltatót nem szívesen ajánlok, de őket: bátran és jó szívvel!
Gellén Nóra - Az Imami franchise tulajdonosa
Hosszú évek óta dolgozunk együtt. A Netfort munkájának köszönhetően oldalaink a legfontosabb keresőszavakra első helyen állnak a Google keresőjében. Pontosan, megbízhatóan dolgoznak és ami a legfontosabb, produkálják az eredményt. Nagyon megbízható, profi csapat, csak ajánlani tudjuk őket.
Dr. Fekete Zsolt, tulajdonos - Sasszemklinika.hu
Egy ismerősöm ajánlotta a Netfortot és a mai napig örülök neki, hogy őket választottam. Honlapom elkészítésénél minden apró részletet megbeszéltünk és a kész weboldal ennek megfelelően pontosan olyan lett, amilyet elképzeltem. Abszolút megbízhatóak, precízek és nem utolsó sorban korrekt áron dolgoznak. Bárkinek bátran ajánlom őket.
Pelcz Tamás, ügyvezető - Gledicia Bt.
A második cégünk weboldalát is teljesen természetesnek gondoltuk, hogy a Netfort-tal készítettjük el hiszen a gyors, rugalmas és rendkívül ügyfélbarát hozzá állás valamint a halandók számára is érthető IT megoldásokkal óriási terhet vettek le a vállunkról. Remek weboldalt készítettek nekünk, amit ügyfeleink is szeretnek a sokszor mobilról használt keresések a könnyű, átlátható használat miatt. Köszönjük Srácok!
Zacsovics Imre, ügyvezető - Veresifuto.hu
...már elsőre azt az arculatot készítették el nekünk, amire gondoltunk ! Kéréseinkhez mindíg nagy türelemmel igazodtak. Nagyon segítőkészek és kreatívak. A folyamatos karbantartásra is odafigyelnek. Az eddig még csak kétnyelvű honlapunk nagyon jól működik és a vendégeink tetszését is elnyerte. Nyaralóházainkat minőségi szinten tudjuk kínálni.
Zita Gyuricza
A korábbi Netfort által készített honlapunkat szerettük volna megújítani, hogy megfeleljen a kor követelményeinek. Mivel elégedettek voltunk a céggel, így természetesen ismét őket bíztunk meg a feladattal. A design-t elsőre elfogadtuk és rövid időn belül el is készült az új felület, azt hiszem az eredmény magért beszél. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani őket!
Körtési Péter Informatikai vezető - Kaposvári Villamossági Gyár
A XXI. században elképzelhetetlen, hogy az embernek ne lenne háziorvosa, ügyvédje, bankára, biztosítója… Számomra ugyan ilyen elképzelhetetlen a HONLAPKÉSZÍTŐ!
Nagy János őshonos fajtamentő, tájfajta-tenyésztő
Az év elején határozta el a HM Kaszó Zrt., hogy a régi és kicsit sem felhasználóbarát holnapját egy új, sokkal profibb, látványosabb és legfőképpen sokkal vendégközpontúbb weblapra cseréli. Az igény elsősorban a hotel részéről merült fel, ugyanis honlapunkat főleg a vadászház vendégei keresik fel. Ehhez kerestünk partnereket. A leginkább hozzáértő kollégánkat, az informatikusunkat kértük meg, hogy keressen számunkra weblap-szerkesztő vállalkozást. A korábbi referenciák és szakmai tapasztalatok alapján ő a Netfort Bt-t ajánlotta számunkra. Árajánlatot kértünk tőlük és az alapján gyorsan elhatároztuk, hogy versenyképes áraik miatt nemcsak a hotel weboldalát, hanem az egész Erdőgazdaság honlapját meg fogjuk újítani. Gyors munkát követően idén márciusban immár egy egységes szerkezetű, új holnap készülhetett el, mely sok fotóval, aktuális hírekkel, on-line foglalási lehetőséggel már napi kapcsolatban állhat vendégeivel.
Dr. Varga Hajnalka üdülési és marketing osztályvezető - HM Kaszó Zrt.
A Kapos Járműgyártó és Javító Zrt. a járműalkatrész-kereskedelem területén működő vállalkozás. 2010 második negyedévében fogalmazódott meg a gondolat a társaság vezetésében, hogy egy önálló internetes áruházat indítsunk. Több ajánlattevővel tárgyaltunk, majd a referenciák megtekintése után, az árajánlat alapján a Netfort Bt. mellett döntöttünk. A közös munka az első találkozást követően gördülékenyen, pontosan működött. A fejlesztés során a Netfort Bt. felajánlott néhány lehetőséget a működtetésre és a megjelenítésre vonatkozóan, de a saját elképzeléseinket is tökéletesen megvalósította. A határidőket pontosan betartották, minden jelzésünkre azonnal reagáltak, a kéréseinket rögtön teljesítették. A vállalt feladatot határidőre teljesítették. Mivel az általuk nyújtott szolgáltatás maradéktalanul megfelelt az elvárásainknak, a vállalkozásnál rendeltük meg az új domain nevet és a tárhely szolgáltatást is.
Tamás László kereskedelmi igazgató - Kapos Járműgyártó és Javító Zrt.
2018. nyarán kötöttünk szerződést a szigetvári Netfort Bt-vel , a Nemzetpolitikai Államtitkársághoz tartozó - Bethlen Gábor Alap által támogatott honlapok elkészítésére. Az előkészítési fázisban több hónapot dolgoztunk együtt a " Fiume a folyamló város"- www.folyamlovaros.hu projekten. Ezalatt az idő alatt, sokszor napi szinten kiválóan együtt tudtunk működni: teljes grafikai arculatot, designt kaptunk, valamint két európai színvonalú honlapot, amelyeknek erős vizuális tartalma van, szinkronban az erőteljes és egyedülálló tartalommal. A határidőre minden elkészült, így szeptember 14-én sikeres sajtótájékoztatón mutathattuk be a nagyközönségnek. Köszönjük szépen!
Inkei-Farkas Márton sk.ügyvezető, Fiume Barátai Egyesület, Pécs