Pecsikozmetika.hu

Harmónia Szépségszalon (Pécs)

Képek az elkészített projektről

Pecsikozmetika.hu
Pecsikozmetika.hu

A projektről

Készítés ideje: 2011. 11. 22.

A pécsi Harmónia Szépségszalonnak készíthettük el megújult weboldalát. Az oldal keresőbarát és kereső optimalizált. A honlap főoldalán látványos slideshow és egy szolgáltatások gyűjtőoldal készült el kozmetikai szalon legfontosabb kezeléseiről. Természetesen az oldal elindulása után Google Adwords kampányt és linképítő kampányt is indítottunk.

Rólunk mondták

Köszönettel tartozunk a cégnek, hogy tartotta bennünk a lelket és jó ötleteket adott, amikor megakadtunk a munkában. Bizonyára többen járnak ugyanígy, hiszen keserves és maratoni küzdelem egy laikusnak egy jó weboldal kialakítása. Az együttes munka eredményeként sikerült egy európai színvonalú weblapot csinálni, nagyon hálásak vagyunk a türelmükért és a profizmusukért. Ajánlom a céget azoknak, akik szeretnek korrekt, pontos, felkészült csapattal együtt dolgozni.
Császár Gabriella - Hamrónia Szépségszalon Pécs, Matis délnyugat-magyarországi területi vezetője

Vissza a referenciákhoz

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Arra törekszünk, hogy sikeres, eredményekre épülő hosszú távú kapcsolatot hozzunk létre ügyfeleinkkel. Írja le elképzeléseit, céljait és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés után

  • E-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot
  • Összeállítunk Önnek egy ingyenes, kötelezettségektől mentes ajánlatot, mely tartalmazni fog minden megbeszélt és szükséges funkciót, modult a webáruház elkészítéséhez.
  • Pontos árakat írunk, ahol nincsenek rejtett, később felbukkanó költségek

Hívjon, vagy írjon nekünk bátran és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!