Komplett keresőbarát, minőségi honlap, Google Adwords kampánnyal 1 hét alatt? Nem lehetetlen.

Úgy tűnik, nálunk nincs lehetetlen. Komplett keresőbarát, tartalomszerkesztő rendszeres, minőségi honlap 1 hét alatt? Megcsináltuk.

Hétfőn jött a telefon, hogy egy pécsi taxis csapatnak sürgősen szüksége van egy honlapra, mert utasaik nagy része ott keresné őket.

Kedden már a tárgyalóasztalnál ültünk és 1,5 óra alatt megbeszéltük a részleteket (design elemek, színek, menüpontok, konkurencia, árak, stb.). Ügyfelünk már a honlap teljes szövegével jelent meg, így erre nem kellett várnunk. Mindjárt kiválasztottuk a domainnevet és elvégeztük a domainnév regisztráció papírmunkáját és délutánra már volt egy domainünk is. (taxi900.eu)

Szerdán reggel már a webdesignon dolgoztunk és elkészült a honlap tárhelye is.

Csütörtökön megszületett a design, így ezt meg is tudtuk mutatni ügyfelünknek, aki gyorsan el is mondta a véleményét és apróbb módosításokat kért. Természetesen ezeket azonnal elvégeztük, így a design elfogadásra került.

Pénteken nekiláttunk a honlap programozásának.

Szombat, vasárnap pihentünk, hisz Rómát sem egy nap alatt építették. :)

Hétfőn befejeztük a honlap építését (cms, képgaléria, animáció), jöhetett a tartalom feltöltése, formázása. Délutánra az ügyfél átnézte a honlapot, este pár egyeztetés, apróbb szöveges módosítások, kérések elvégzése. Este már az útjára indult a weboldal. Beállítottuk a keresőbarát URL-eket és az egyes menüpontokhoz tartozó kulcsszavakat.

Kedden linképítés (50-60 minőségi visszamutató linkkel) és a Google Adwords kampány elindítása 25.000 Ft értékben, melyet ügyfelünk is ajándékba kapott tőlünk. Megterveztük a kampányt, megírtuk a hirdetéseket, kitaláltuk a kulcsszavakat, beállítottuk a költségkeretet, hirdetési területet.

Az oldal első napján 44 látogató (ebből 35 egyedi). Nem is olyan rossz, igaz? És még csak most indultunk el.

Komplett keresőbarát, minőségi honlap, Google Adwords kampánnyal 1 hét alatt? Nem lehetetlen.

Az Adwords kampány első fél napján 7 kattintás, 104 megjelenés, 6,73%-os CTR.

Nézze meg, mi készült nem egészen egy hét alatt: www.taxi900.eu

Tegyen próbára minket, nálunk nincs lehetetlen és még elérhető áron is van!