Nekem nincs szükségem honlapra, a szomszéd srác vagy az unokaöcsém ingyen csinálna nekem egyet

Nekem nincs szükségem honlapra, a szomszéd srác vagy az unokaöcsém (nevezzük ezentúl Ödönkének) ingyen csinálna nekem egyet, miért adjak ki érte százezreket?

Számos ilyen válasszal találkoztunk már ez alatt a 8-10 év alatt, melyet a szakmában töltöttünk. Nehéz küzdeni az ingyenes dolgok ellen, de azért mi ezt is megpróbáljuk.

Néhány érv az Ödönke honlapok mellett:

 • Olcsó, esetleg még ingyen is van.
 • Nem kell gondolkodni, hogy mit is akarunk felrakni Ödönke eldönti helyettünk.
 • Nincs semmi fenntartási költség, ha ingyenes tárhelyre rakja, igaz ciki, de legalább ezért se kell fizetnünk.

Néhány érv egy profi honlap mellett:

 • Profi, vevőcsábító webdesign készül, melyre még büszke is lehet a későbbiekben.
 • Megfelel minden szabványnak.
 • Tartalomszerkesztő rendszert kap a weboldalához, melynek segítségével naprakészen tarthatja a weboldalát. Ha még a hírek modult is kéri, akkor rövid, hasznos cikkek írásával informálhatja a látogatóit akciókról, újdonságokról és a szakma dolgairól. Ödönke még csak a html-t ismeri, mert az iskolában ezt tanították. Lassan ideje belátni, hogy a weblapkészítő mára már külön szakma lett, bár kevés helyen oktatják, de akik elhivatottak, mint mi megtanulják hogyan is készíthetnek el egy profi honlapot.
 • Olyan ajándékokhoz juthat, mint egy Google Adwords kupon, melynek segítségével már az első napon látogatókat csábíthat az oldalra.
 • Az ingyenes tárhelyekkel ellentétben statisztikát is adunk, mindjárt két félét is, melynek elemzésében segítünk Önnek, hogy még több látogatót vonzzon az oldala.
 • Rendes domaint regisztrálunk (www.cégnév.hu), sőt még kitalálni is segítünk a nevet. Igaz ez pénzbe kerül, de az éves 2.000 Ft egy cég életében nem eget rengető költség.
 • Az elkészült weboldalakat mindig regisztráljuk keresőkbe, katalógusokba, tehát linkeket építünk, hogy meg is találják az érdeklődők az oldalát. Ellentétben Ödönkével, aki általában nem tudja mi ez.
 • Nem írjuk meg Ön helyett a szövegeket, de instrukciókat adunk egy jól felépített, kereső optimalizált anyag elkészítéséhez.
 • Ödönkével ellentétben tudjuk milyen egy keresőoptimalizált weboldal és ezt még el is áruljuk Önnek, hogy a későbbiekben felvitt tartalmakat is optimalizáltan tudja felvinni.
 • Kielemezzük a konkurenciáját a honlapkészítés előtt, felmérjük a konkurencia hibáit, hogy mi ne kövessük el ezeket, és erősségeit, hogy ezeket felhasználhassuk, hogy Ön a legjobb honlaphoz jusson.
 • Ödönke lehet, hogy elköltözik, mert egyetemre megy, vagy szerelmes lesz, így valószínűleg a honlap elkészülte után nem fog tudni módosítani az oldalán. Ellentétben ezzel minket bármikor elérhet, örülünk a hívásának és segítünk megoldani a problémákat, vagy elvégezzük a kért fejlesztéseket, mert az Ön sikere a mi sikerünk is. Így Ön is beléphet azon ügyfeleink közé akiknek már a 3-4. weboldalát készítjük.

Jó pár ügyfelünk van, akinél mi voltunk a 2-3. „cég” aki nekiállt a weboldalnak, mert vagy leléptek az előleggel (rosszabb esetben az egész pénzzel), vagy bár elkészült a honlap, de fél év után már nem lehetett rajta módosítani, mert nem lehetett elérni a készítőt, vagy éppen a honlap elkészülte után 1 hónappal már nem veszi fel a telefont, mert terhesek neki a kéréseink, amiket esetleg ingyen, 5 perc alatt elvégezhetne.

Mi nem szeretnénk sem ilyen cégek, sem Ödönkék lenni, ezért igaz, hogy pénzért dolgozunk, de tudásunk legjavát adjuk bele minden honlap elkészítésébe.

Olvassa el mit mondanak rólunk ügyfeleink, nézze meg referenciáinkat, áraink sem titkosak, olvasgasson az oldalon. Ha tetszett amit látott, akkor pedig vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy ingyenes ajánlat vagy egy személyes találkozó keretében bizonyíthassunk Önnek.