Profi weboldal készítés előnyei

A profi weboldal készítés, a honlapkészítő cégek rengeteg olyan pluszt adnak hozzá a weboldal elkészítéséhez, amit egy saját magad által készített, összekattintott weboldal esetén nem kapsz meg. Természetesen a profi weboldal készítőt meg kell fizetni, azonban ezek a kiadások általában elég hamar megtérülnek, köszönhetően az alábbi előnyöknek.

Profi weboldal készítés előnyei

Profi weboldal készítés árak, csomagok

Időmegtakarítás

Sokan úgy gondolják, hogy, ha saját maguk készítik el a honlapot, akkor azzal erőforrásokat takarítanak meg. Azt is bele kell azonban számolni, hogy sokkal több a teendő egy saját honlapkészítéssel, mint amikor egy profi weboldal készítő cég készíti a honlapot. A végeredményben pedig ég és föld lesz a különbség.

Egyedi design

Saját weboldal készítés esetén általában sablonokkal készülnek a honlapok, ugyanis tervezői, programozói tudás nélkül lehetetlen egy teljes weboldalt elkészíteni magadnak. Ez gyakran azt jelenti, hogy a sablonok miatt több egyforma, vagy nagyon hasonló weboldal készül. Mondani sem kell, ha sikeres weboldalt szeretnél, akkor el kell kerülni, hogy weboldalad úgy nézzen ki, mint sok más honlap.

Profi weboldal készítés során elvárás a teljesen egyedi, személyre szabott design. Olyan céget kell választani, amely minden weboldalt külön, egyedileg megtervez, az ügyfelek elképzelései, elvárásai alapján.

Mobilon tökéletes megjelenés, működés

Az internetezők túlnyomó többsége okostelefont használ a böngészésre. Emiatt nagyon fontos, hogy weboldalad mobilon tökéletesen működjön. A profi honlapkészítő ezt meg tudja oldani, ugyanis a mobilos böngészést figyelembe véve tervezi meg és készíti el weboldalait. Laikusként szinte lehetetlen mobilon jól működő weboldalt készíteni.

Egyedi, speciális funkciók

A profi weboldal készítésben nincs olyan funkció, igény, amit ne lehetne megvalósítani. Természetesen a sablon weboldalak is rendelkeznek funkciókkal, ezeket valaki előre elkészítette egy általános formában, és ezt az általános funkciót, modult lehet használni, általában fizetség után. Ha azonban teljesen egyedi funkcióra, modulra van szükséged, akkor annak az elkészítése gyakran lehetetlen, vagy nagyon költséges. A profi honlapkészítők azonban bármilyen feladattal megbirkóznak, nem kell kompromisszumokat kötni, a weboldal teljesen úgy fog működni, ahogy azt a megbízó elképzeli, elvárja.

Technikailag kiváló megvalósítás

Előfordulhat, hogy egy kis utánajárás, tanulás után olyan weboldal készíthető előzetes tudás nélkül is, amely ránézésre tökéletes, nincs vele semmi probléma. Csak azért viszont, mert egy honlap ránézésre jó, nem biztos, hogy a működésével, technikai megvalósításával nincsenek problémák.

A profi weboldal készítő technikailag is kiváló weboldalt fog készíteni. Ez maximális biztonságot, elvárt működést, jól működő háttérfolyamatokat fog jelenteni.

Vegyünk egy példát, hogy miről is lehet szó. A legtöbb egyszerű honlap is rendelkezik kapcsolatfelvételi űrlappal, ahol a látogatók megadják nevüket, telefonszámukat, e-mail címüket, valamint tudnak üzenetet küldeni a weboldal tulajdonosnak. Látogatói szemmel ennyi látszik csak, azonban maga a működés sokkal részletesebb. Az űrlap beküldés után általában a rendszernek kell egy e-mailt küldenie a weboldal tulajdonosnak, hogy megkeresése érkezett, és ebben az e-mailben jó, ha benne vannak az űrlapon beküldött információk is. Az is lehet, hogy szükség van a beküldések xls-ben, csv-ben történő tárolására is stb. Ezeket a folyamatokat technikailag meg kell valósítani, le kell programozni.

Keresőoptimalizált weboldal készítés

A technikai megvalósításhoz is tartozik, de mindenképpen ki kell emelni a keresőoptimalizálás fontosságát. A keresőoptimalizálás lényege, hogy olyan változtatásokat, optimalizálásokat kell eszközölni a weboldalon, melyek hatására a honlap a Google találati listájában minél előrébb lesz megtalálható. Ezekkel a teendőkkel az átlagos weboldal tulajdonosok szinte egyáltalán nincsenek tisztában, és ha tudják is, hogy mit kellene csinálni, nem tudják a javításokat saját maguk elvégezni.

A keresőoptimalizálást két nagy részre bonthatjuk, az oldalon elvégzett optimalizálásokra, valamint az oldalon kívüli teendőkre. A profi weboldal készítők mindkettőben segíteni tudnak, így weboldalad sokkal jobb helyezéseket fog elérni a fontos kulcsszavakra, keresési kifejezésekre. Az oldalon elvégzett optimalizálásokhoz tartozik többek között a gyors, jól működő weboldal, a keresőoptimalizált szövegírás, a kiváló technikai megvalósítás, a képek optimalizálása stb. Az oldalon kívüli teendők nagy részét a weboldalra mutató minőségi linkek szerzése teszi ki, amiben egy profi honlapkészítő szintén segíteni tud.

Összefoglalás

Vannak, akik úgy gondolják, hogy miért fizessenek egy profi honlapkészítőnek, amikor az interneten található különböző weboldalak segítségével ők is tudnak maguknak weboldalt készíteni. Nem mindegy azonban, hogy az elkészített honlap milyen lesz, hogy mennyi látogatót, bevételt fog hozni. Ha sikeres weboldalt szeretnél, akkor bízd az elkészítését profi weboldal készítőre.

Profi weboldal készítés rövid határidővel