Ajándék 25.000 Ft értékű Google Adwords hirdetési lehetőség, kampány beállítással!

Rendelje meg most valamelyik weboldal csomagunkat (starter, prémium, webáruház) és mi ajándékba adunk egy 25.000 Ft értékű Google Adwords hirdetési lehetőséget, kampány beállítással együtt!

Informálódjon a lehetőségeiről valamelyik elérhetőségünkön!

Mi is az a Google Adwords?

A Google Adwords kulcsszavakra épülő célzott hirdetések megjelenítésére szolgáló eszköz a google keresőn belül.

Aki esetleg nem tudja miről van szó, az nézze meg, hogy milyen találatokat ad a Google pl. a „monitor” szóra történő keresésre!

Google Adwords találatok

A képernyő bal oldalán láthatóak a "rendes" találatok, a kép jobb oldalán pedig a "Fizetett hivatkozások" alatt a fizetett hirdetések. Erre a részre lehet bekerülni az AdWords segítségével.

A rendes találati listára nem lehet egyik napról a másikra odakerülni, egy AdWords hirdetést viszont akár 10 perc alatt is be tudunk indítani, és már a kezdő oldalon is vagyunk saját egyedi hírdetésünkkel.

A Google Adwords az úgynevezett PPC (pay-per-click / kattintás-per-fizetés) módszert alkalmazza, tehát csak azok után a hirdetéseink után kell fizetnünk, amikre valaki rákattint és így eljut a honlapunkra. Lehet, hogy több ezerszer megjelenik a linkünk, de ha csak 5-en kattintanak rá, akkor csak az 5 kattintást fizetjük ki.