Egy jó ötlet nagy sikerei alig 1 év alatt! Ismerd meg egyik ügyfelünk sikertörténetét, tanulj a példájából és segíts, hogy még magasabbra juthasson.

Kezdjük a leglényegesebb dologgal, aztán jöhet a történet is

Április 24-én éjfélkor véget ért az Év Anyavállalata 2011 verseny első fordulója és Gellén Nóra a pécsimami.hu tulajdonosa negyedikként (77 versenyzőből) bejutott a legjobb tíz közé. Ez már önmagában is szép eredmény, de még nagyobb durranás lenne, ha a második fordulót meg is nyerhetné.

A második fordulóban újraindult a szavazás (tehát ismét lehet szavazni).  Ha szeretnél segíteni és esetleg nyerni egy családi wellness hétvégét, szavazz te is! Fontos, hogy csak Facebook felhasználók szavazhatnak, itt: http://www.gazdagmami.hu/ev-anyavallalata-2011#gellen_nora

Fontos! Ne a Pécsimamit  "lájkold" a facebook-on (bár azt is megköszönöm), hanem a gazdagmami.hu weboldalon, az Év Anyavállalat versenyben, a Gellén Nóra és az Imami bemutatkozása alatt nyomj kérlek egy "Tetszik" gombot. Itt a link ismét: http://www.gazdagmami.hu/ev-anyavallalata-2011#gellen_nora

Ne felejtsd el megadni a neved és az e-mail címed a gazdagmami.hu oldalon, ha a szavazatoddal szeretnéd megnyerni a Ráckevei Kék Duna Wellness Hotelbe szóló családi wellness hétvégét.

Végül jöjjön a pécsimami története, ahogy én láttam :D 

Kezdem az elején. 2010-ben megcsörrent a telefonom, egy pécsi hölgy hívott, hogy weblapot szeretne, beszéljünk meg egy találkozót ahol elmondhatja milyen funkciókkal felvértezett oldalt szeretne. Gyorsan meg is beszéltünk egy időpontot. A találkozón nem titkolta, hogy már egy "weboldal készítővel" nekiálltak az oldalnak, de nem lett semmi a dologból. (A dolog menete a szokásos volt: olcsón vállalta, egyszemélyes cégként, természetesen mindent megoldható és belefér az árba, amíg neki nem kellett állni dolgozni, stb.)

Egy helyi, anyukáknak szóló oldalt szeretett volna mindenféle hasznos és naprakész információval, fórummal, valamint egy ingyenes börzével, természetesen később bővíthetően a mamik igényei szerint. Így utólág már bevallhatom az ötlet elég jónak tűnt, de tudtam, hogy a kellő lelkesedés nélkül nem valósulhat meg ez a rengeteg funkció és az oldal egy lesz csak a sok közül, így nem is fűztem hozzá akkor túl nagy reményeket (pláne úgy, hogy egy újszülött mellett, gyesen szerette volna csinálni és előtte még soha nem vállalkozott). Nóra lelkesedése cseppet sem lankadt és ez átragadt ránk is, így sikerült egy pofás designt és egy nagyon jó, használható rendszert létrehoznunk, így a pécsimami.hu elkezdte működését. Az oldal mivel az ötlet tényleg jó volt, elkezdett növekedni, egyre több plusz funkció került bele (és még kerül bele a mai napig is), egyre több anyuka szerette meg és közben a sikereket látva elkezdtek jönni a franchise partnerek is. Mostanra odáig jutott a dolog, hogy anyukák és kismamák helyi internetes oldalait tömörítő 16 tagú Imami franchise hálózattá nőtte ki magát az http://imami.hu/. Most pedig már tévében szerepel, legutóbb például az M1 Nappali c. műsorában volt.

A franchise hálózat: